News Details

Aktuality

Začínají Týdny objevování vína

08/31/2023

Zítra opět spouští Německý vinařský institut (DWI) celonárodní kampaně týdnů objevování vína s názvem "Staňte se objevitelem vína!", která poběží od 1. do 17. září.


Zítra opět spouští Německý vinařský institut (DWI) celonárodní kampaně týdnů objevování vína s názvem "Staňte se objevitelem vína!", která poběží od 1. do 17. září.

Jedná se již o 12. ročník, ve kterém obchodníci s vínem a restauratéři kreativně prezentují svá vína z německých regionů.

V minulém roce se téměř 140 zúčastněných partnerů zapojilo do individuálních a zajímavých propagačních akcí spojených s jejich německými vinnými kolekcemi

V loňském roce nabídlo přibližně 140 zúčastněných partnerů individuální zajímavé propagační akce spojené s jejich sortimentem. Tyto akce byly koncipovány tak, aby inspirovaly nové zákazníky a hosty k objevení německých vín.  I v letošním roce DWI DWI podpoří partnery komplexním marketingovým balíčkem.

"Dny otevřených dveří" v deseti velkých městech

Nezastupitelnou součástí Týdnů objevování vína jsou oblíbené "Dny otevřených dveří" ve vinotékách a vinárnách, které se budou konat po tři soboty vždy od 14 do 18 hodin v deseti různých velkých německých městech:

2. září: Bochum, Hamburk, Mnichov, Kolín nad Rýnem, Dortmund.

9. září: Berlín, Mnichov, Frankfurt

16. září: Norimberk a Münster

V rámci této speciální kampaně jsou zváni milovníci vína, stejně jako ti, kteří by se rádi stali jedním z nich, na vinofilní procházky po městech, kde budou mít možnost ochutnat tři místní vína za sedm eur na stanoviště.

DWI rovněž využívá regionální reklamu na sociálních médiích, v online městských časopisech, v rádiu a na plakátech na veřejných prostranstvích, aby informovala koncové spotřebitele o účastnících se partnerských podnicích a jejich akcích v okolí.

Podpora výrobců vína v oblasti obchodu a gastronomie

Vinaři se mohou aktivně zapojit do Týdnů pro objevování vína například tím, že v období kampaně uspořádají exkluzivní vinařské akce pro své zákazníky v místních specializovaných prodejnách nebo restauracích. Organizátoři také vítají, pokud se vinaři podělí o informace o Týdnech objevování vína se svými partnery v obchodě i gastronomii. Více informací naleznete zde. Partneři události mohou své akce zde registrovat a průběžně aktualizovat.

Více informací naleznte také zde 

Weingenuss in der Weinbar – Enjoying wine in a wine bar